Üres

Összesen: 0 Ft
Németh Zsolt méhész honlapja

Szállítási feltételek

A webáruházban feltüntetett árak alsónemesapáti raktárunkban érvényesek egyéb megállapodás hiányában készpénzes fizetés esetén.
A megrendelt áruk személyes átvételére a Budapesti (havonta), és a Szegedi (negyedévente) körutak megállóhelyein, illetve az állandó árusító helyeinken van lehetőség.
A megrendelt áruk kiszállítása a Magyar Postával is lehetséges, ebben az esetben 2-3 munkanapon belül ez megtörténik.
 
A csomagküldés várható árai:

Gyűjtő szállítással (csomagküldő szolgálat) 2-3 munkanapon belül: 

0-2 kg:                2100,- Ft

2-5 kg:               2300,- Ft

5-10 kg:             2.500,- Ft

10-20 kg :         3.000,- Ft

+ utánvét beszedés készpénzben:  700,- Ft
Törékeny fealdás esetén a posta +75%-ot még rászámol a feladási díjra, a webes kalkuláció a törékennyel nem számol ez esetlegesen a végő fizetendő összeget növelheti.

A szállítást mindig a legkedvezőbb módon intézzük, a vevővel történt egyeztetés alapján.

Kiszállítás esetén Ön köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés elismerni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a regisztrációs és szállítási megrendelésre vonatkozó oldalakon a kötelező mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

Rendelését minden esetben visszaigazoljuk, ha szükséges egyeztetünk a megadott telefonszámokon. Ha kérdése van a +36303326125 telefonszámon ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Az elektronikusan megkötött szerződésekre a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok) 305. §, 306. §, 307. §, 308. § illetve az általános üzleti feltételek érvényesek. Egyéb vitás esetekben a Zalaegerszegi Városi Bíróság az illetékes.