Üres

Összesen: 0 Ft
Németh Zsolt méhész honlapja

Általános szerződési feltételek

Üzletszabályzat - használati feltételek

1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

 

1.1 A Németh Méhészet webáruházában történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a http://www.nemethmeheszet.hu webcímen.

1.2 A Németh Méhészet webáruházban az vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az üzletszabályzat elfogadásával egyidejűleg a jogi nyilatkozat és a szállítási feltételek is automatikusan elfogadásra kerülnek!

 

2. REGISZTRÁCIÓ

 

2.1 A vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

 

3. RENDELÉS, SZÁMLA ÉS SZÁLLÍTÁS

 

3.1 Áruházunkban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. Az vásárlási procedúra folyamán a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt.

3.2 A szállítási feltételekről bővebben a szállítási feltételek menüpontban tájékozódhat.

3.3 A programban automatikusan kiállitott proforma számla, manuálisan ellenőrzésre kerül,

és amennyiben az ÁFA kör nem megfelelően lett kiválasztva az utólag manuálisan módositásra kerül a hatályos jogszabályok alapján. Ez főleg akkor fordul elő, ha a vásárló az adószámához

nem az uniós adószámát irta be.

 

4. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

 

4.1 Az Áruházunkban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

4.2 Áruházunk semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza áruházunk akadálytalan működését és a vásárlást. Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. Bármely levél - függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése. Bármely szoftver nem megfelelő működése. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

4.3 A Németh Méhészet nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

4.4 Webáruházunkban szabadon módosíthatjuk a vásárlás feltételeit és szabályait. A változás a megjelentés időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

 

5. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

 

5.1 A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon ügyfélszolgálatunkon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli. Amennyiben a megrendelt termékek már feladásra, csomagolásra kerültek, az ezzel kapcsolatos költségeket vevő köteles viselni.

5.2 A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

5.3 A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

5.4 Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

 

6. SZEMÉLYES ADATOK

 

6.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

A Németh Méhészet webáruház üzemeltetője,

 
Németh Zsolt méhész
H—8924 Alsónemesapáti
Petõfi Sándor u. 53.
Telefon : ( +36 ) 30 3326 125